Mimizan: Pura Vida en SLSGB: “Surf Lifesaver Update” 2014Vanaf:  575,-

Pura Vida organiseert in samenwerking met de SLSGB een “Surf Lifesaver Update” in Mimizan, Frankrijk.

Als gediplomeerd surfleraar bij de ISA (International Surfing Association) ben je verplicht om na 2 of 3 jaar (afhankelijk wanneer je de cursus hebt gedaan) een bijscholing te volgen van de SLSGB (Surf Coach Lifesaver Award). Dit certificaat is erkend door de ISA (International Surf Association).

Frankrijk, Mimizan
De cursus wordt gegeven in de Landes, Frankrijk. Uiteraard zullen we proberen om voor, tijdens en na de lessen zo veel mogelijk het water in te gaan. De ideale combi tussen “werken aan je surfcarrière” en zoveel mogelijk zelf surfen. De week zal dus druk worden met les volgen in EHBO bij het surfen, verschillende examens doen, zelf surfen, maar ook zal er voldoende tijd overblijven om te chillen in de Pura Vida Surf Lodge.

SLSGB Surf Coach Lifesaver Award
Deze bijscholing voor lifesaver duurt 40 uren. De cursus begint met een fitness test. Naast CPR en First Aid krijg je les in allerlei reddingstechnieken op zee met en zonder rescue board. De laatste dag is er een examen dat wordt afgenomen door Engelse SLSA examinatoren.

Deelnemers moeten beschikken over een goede conditie.

Inschrijven, en meer informatie over de inhoud van de opleiding kan je krijgen via surf@opvakantie.nl. Je kunt ook het aanvraagformulier hier op de site invullen en je vragen in het veldje opmerkingen plaatsen, dan komen wij er direct op terug!

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

Prijzen

Prijzen per persoon in euro's

Inclusief in de reissom

* SLSGB Lifesaver Course
* Examen Lifesaver door SLSGB examinatoren
* SLSGB Lifesaver Licence
* Accommodatie (7 n) in de Pura Vida Surf Lodge
* Vol pension (8 dgn)

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

* Vervoer
* VerzekeringStuur deze vakantie aan iemand door.